Natuurlijk Moestuinieren

Kosten: € 99,00  Jaarbetaling (per maand € 9,99).

Online moestuinlessen, ingedeeld op thema.

Met de lessen in deze kennisbank leer je ALLES over moestuinieren. De basistechnieken, hoe maak je een teeltplan, hoe deel je de tuin in, hoe zaai, plant en oogst je, composteren, bemesten, onkruid bestrijden en dieren in je tuin, alles komt aan bod.
De lessen zijn geschreven voor volwassenen en gaan uitsluitend over moestuinieren.
Wil je ook kinderactiviteiten erbij? Kijk dan eens naar de cursus Moestuinieren met Kinderen, de Cursus voor kleuters of neem aanvullend de activiteiten voor 6-12 jaar erbij.

De lessen zijn ingedeeld naar thema's als Bodem, Aanleg & Inrichting, Zaaien, Voeding, Ziektes, Onkruid, Groenten, Fruit, Kruiden en meer. In totaal zijn er op dit moment 250 moestuinlessen en daar komen er nog steeds bij. Door de lessen leer je moestuinieren in de volle grond, maar er zijn ook  lessen over telen in potten en bakken.

Deze cursus heeft dezelfde moestuinlessen als , maar dan zònder kinderactiviteiten, recepten en natuurweetjes.

  • Informatie die jou uren op Google bespaart.
  • Je volgt de lessen in je eigen tijd en tempo.
  • Net zolang toegang als je wilt, elk moment opzegbaar.
  • Een register op thema.
  • Met leuke filmpjes en veel linkjes tussen de lessen onderling om gemakkelijk heen en weer te bladeren tussen de verschillende onderwerpen.
  • Ook mogelijk in een kleine tuin.
  • Contact met andere deelnemers en vragen stellen in de besloten Facebookgroep.

Kies voor betalen per maand of per jaar.

Reserveren Terug naar overzicht

Algemene informatie

Kosten:
€ 99,00  Jaarbetaling (per maand € 9,99).
Kerndoel:
34
Doelgroep:
PO onderbouw, PO middenbouw, PO bovenbouw, VO, MBO, Kinderopvang (0-4 jaar), BSO, SO, Medewerkers kinderopvang
Soort activiteit:
Buiten de school
Kerndoel:
34
Leeftijd:
Buitenschoolse opvang, Groep 1, Groep 2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8
Tags:
Moestuinieren
Locaties:
Amersfoort, Baarn, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, De Ronde Venen, Eemnes, Houten, IJsselstein, Leusden, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Renswoude, Rhenen, Soest, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Vijfheerenlanden, Wijkbij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist

Wanneer

Periode: Jaarrond

Over de aanbieder

Moestuinieren met kinderen

Moestuinieren met Kinderen is zowel een online aanbod als ondersteuning op locatie. Online kunnen deelnemers moestuinlessen vinden waarbij ze veel leren over alle facetten van moestuinieren. De online moestuincursus bevat 250 jaarronde lessen en dat aantal neemt toe. De lessen zijn geschreven voor volwassenen die willen leren moestuinieren, maar dat moestuinieren kun je natuurlijk samen met de kinderen doen!
Daarnaast kun je je abonneren op online kinderactiviteiten voor in en rond de moestuin. Er zijn momenteel activiteiten voor 4-5 jaar en voor 6-12 jaar.

Verder is er een webshop met leuke, handige moestuinproducten en leden van de moestuinmail korting krijgen op producten.

Ten slotte werkt Moestuinieren met Kinderen samen met moestuincoaches die ondersteuning bieden in aanleg en onderhoud van de moestuin èn het doen van activiteiten met kinderen.


Chantal Overgaauw
chantal@moestuinierenmetkinderen.nl
Website bezoeken


Utrecht
Utrecht
085 0717752